Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://bpa-skolen.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Informasjon til BPA-skolens nettkurs-abonnenter:

Om du besøker vår innloggingsside eller får tilsendt innloggingslenke etter avtale om at du skal logge inn i et nettkurs, så vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn

Når du logger inn blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Hvem vi deler dine opplysninger med

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (BPA-skolen vil gi tilgang til nettkurs-kunder), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

BPA-skolens kontaktinformasjon

Hvis du lurer på noe om ditt personvern, kontakt hege@bpa-skolen.no

Vi bruker Everest forms for å lage skjema som du kan bruke

Vi bruker en plugin som heter «Everest forms» for at du skal kunne kontakte oss på vår nettside, og f.eks. bruke et skjema for kursbestilling.

Hva Everest Forms lagrer av informasjon

Når du besøker vår side, har vi noen steder har skjemaer laget med Everest forms. Dette er kontaktskjema og kursbestillingsskjema og noen ganger quizer og andre formål. Vi ber aldri om din betalingsinformasjon, eller telefonnummer, men kan i noen tilfeller be om e-post for å kunne besvare din henvendelse. 

Nedenfor har vi kopiert det Everest forms selv skriver om sine tjenester, (oversatt til norsk) slik at du har oversikt over hva de kan samle inn av informasjon, ut fra ulike skjema nevnt over.

Informasjon som kan hentes ut av Everest forms:

 • Form Fields Data: som navn, e-post og annet skjema spør etter. 
 • BPA-skolen ber ikke om sensitive personopplysninger når vi bruker disse skjemaene, men ber noen ganger om brukers e-post for å kunne besvare henvendelser.
 • Lokasjon, IP-adresse og browser: for å lokalisere brukere og redusere antall falske aktiviteter/spam osv.
 • Transaksjonsdetaljer: Hvis BPA-skolen begynner med betalingsløsninger på nettsiden i framtida, vil skjemaet for betaling kunne spørre deg om transaksjonsdetaljer for å sikre at bruker blir abonnent, med betalingsløsninger. Dette er ikke aktuelt pr i dag. Vi sender ut faktura.

Everst forms bruker også cookies for å spore elementer fra du er på siden. Selv om BPA-skolen i dag ikke ber om kortnummer og telefon, så kan det endre seg i fremtida. I så fall vil vi skrive om dette. Da vil du få vite følgende:

Når du fyller ut et slikt skjema, spør vi om informasjon som navn, adresse, e-post, telefonnummer, kort-detaljer som er tilgjengelig via skjemaet. Vi bruker informasjonen for å:

 • Sende deg informasjon om din brukerkonto eller ordre
 • Respondere til dine forespørsler, inkludert transaksjoner og evt. kritikk.
 • Gjennomføre kjøp og unngå falske overføringer
 • Sette opp din konto for vår nettside
 • Forbedre våre skjema
 • Sende deg markedsføringse-post hvis du har krysset av at du godtar å ta imot dette
 • Eller andre tjenester som trenger informasjon nevnt over

Hvis du lager en konto, vil vi lagre navn, adresse, e-post og telefonnummer.

Vi lagrer generelt informasjon så lenge det har en betydning for årsaken til at vi samlet inn informasjonen. Vi er ikke lovpålagt å lagre det ut over denne tiden. F.eks. vil vi lagre informasjon om din kontaktinformasjon for markedsføringsgrunner, så lenge du ønsker å bruke BPA-skolen og ikke mailer oss om at du vil av-abonnere på evt. nyhetsbrev og markedsføringse-poster.