Veiledning i BPA-skolen

Vi i BPA-skolen gir gratis veiledning til alle!

Vi er opptatt av å finne gode løsninger i fellesskap

Hvem er du og hva trenger du?

1. Arbeidsleder

Ønsker du å utvikle deg videre i rollen som arbeidsleder, trenger du en erfaren mentor å sparre med? Eller er du medarbeidsleder og søker kunnskap som er unik for den ordningen du leder? Ta kontakt. Våre flotte forelesere og erfaringskonsulenter kan bistå deg i din BPA-ordning.

2. Personlig assistent

Vi har så klart også veiledning til deg som er personlig assistent, om du lurer på noe om dine rettigheter, plikter eller hvordan du går fram om det oppstår utfordringer i jobb. Vi har mange års erfaring og har mye å spille på!

Dialog hjelper. Snakk sammen.

3. Arbeidsgiver

Er du i tvil om hva slags arbeidsgivermodell du trenger? Mange har i dag kommunen eller en leverandør som arbeidsgiver i BPA-ordninga si. Noen få starter sitt eget selskap (AS eller foretak) der de blir arbeidsgiver for sin egen BPA-ordning. Vi kan snakke med deg om rollen til arbeidsgiver og arbeidsleder og de valgmuligheter du har lokalt i din kommune.

Vi kan bidra til å finne avtaler som skal på plass i etableringen av en ny BPA-ordning med riktig støtte og backing, basert på et testverktøy vi har laget. Se nederst på siden. For arbeidsgiver er det og selvsagt mulig å kontakte oss for veiledning!

4. Saksbehandler

Vi gir veiledning om hva BPA-ordninga er ment å være og de muligheter, lokale rammer, regelverk som er viktige for saksbehandlere å kjenne til. Vi har også gått inn i enkeltsaker og bidratt til å finne løsninger, når parten/arbeidsleder selv har ønsker det.

5. Veiledningsarbeid i BPA-ordninger?

Vi kan bookes inn til opplæring og veiledningsarbeid i enkeltordninger/til enkeltpersoner. Dette lærer vi av. Vi kan trekke inn våre støttespillere som selv har løst mange utfordringer i sine år som ledere.

Ta kontakt med Hege W. Larsen på telefon 930 18 995 eller bruk skjemaet:

Snakk om BPA!

Sjekk ut vårt dialog-verktøy for søker og saksbehandler her.